vvs-job.dk: Vvs i Hillerød

VVS job i Hillerød

Er du uddannet inden for VVS og mangler et job? Så se med her! På denne side, som ejes af Jobsearch.dk, kan du finde alle slags jobs relateret til VVS-jobs. Vi har samlet alle ledige stillinger ét sted – så behøver du ikke lede andre steder, når du skal finde drømmejobbet. Vores grundige jobsøgemaskine sørger for, at du får et fuldstændigt overblik over alle ledige VVS-stillinger, så du best muligt kan finde det bedste job for dig.

Om Hillerød


Om Hillerød

Hillerød er en meget historisk by i Nordsjælland især i kraft af Frederiksborg Slot, der blev opført i 1600-tallet af Frederik d. 2., som gjorde meget for at gøre byen til egnens handelscentrum. Dog fik byen aldrig official status som købstad, men havde det dog reelt set alligevel grundet kongernes store tilknytning til Frederiksborg slot. Det var således her, at kongerne blev kronet imellem 1671 og 1840.

I nyere tid har Hillerød oplevet en markant stigning i antallet af tilflyttere især i kraft af en ekstensiv opførsel af både bolig- og erhvervsbyggeri. Under industrialisering var det især Nordstensfabrikkerne i Hillerød, der blev byens største drivkraft. I dag er Hillerød hjem for det administrative hovedsæde i Region Hovedstaden, hvilket gør den til et knudepunkt, der binder Nordsjælland sammen med hovedstaden.

Virksomhed i Hillerød

Hillerød er et trafikalt centrum for en stor del af Nordsjællands trafik og Hillerød Station har toglinjer til København, Frederiksværk, Gilleleje, Tisvildeleje og Helsingør samt et utal af buslinjer, der forgrener sig ud i hele Nordsjælland. Kombineret med den store tilflytning til byen i den senere tid er der gode muligheder for opstart af erhverv i byen. I byens industrikvarter er store virksomheder som Novo Nordisk, Biogen og ATP beliggende, så det er ikke kun for de mindre erhvervsdrivende, at der er store muligheder i Hillerød.

 

Værd at besøge i Hillerød

Hillerød har en rig kulturhistorie og derfor er der mange seværdigheder i byen. Blandt andet kan den idylliske slotshave i Hillerød Centrum, der ligger i læ af Skansebakken, anbefales, da man her får en god udsigt til både Frederiksborg og Fredensborg slot. Frederiksborg slot, hvor kongerne blev kronet imellem 1671 og 1840, er i sig selv Hillerøds absolut største turistattraktion og er blevet kåret til at være Danmarks 9. største turistattraktion.

Hillerød er samtidigt et industrielt knudepunkt for området og har derfor flere indkøbscentre, herunder Slotsarkaderne, Gallerierne og Herluf Trolles Torv.

 

Hillerøds geografi:

Hillerød har et samlet areal på 212,99 km². Der boede i 2011 30.350 personer i Hillerød.

De vigtigste gader i Hillerød er gågaderne i midtbyen, herunder Helsingørsgade, Slotsgade, Hillerød Torv, Munkeengen samt Herluf Trolles Torv.

Links om Hillerød

Om Hillerød på Wikipedia

Link til Hillerød Kommune

Kort over Hillerød

Erhvervslokaler i Hillerød

Søg erhvervslejemål i Hillerød

Mere i denne kategori: « Svendborg Vejle »

Icon CO2 neutral website English transparent.png